10. klasse på Firkløverskolen

Et 10. skoleår på Firkløverskolen henvender sig til elever, der har vanskeligt ved at klare de faglige, sociale eller personlige krav der forventes i folkeskolen.

10. klasses formål er at forberede eleverne på videre uddannelse og et selvstændigt voksenliv. Vi har gennem hele året et stort og individuelt fokus på uddannelsesparathed for eleverne.

Vi arbejder med at styrke elevernes faglige, personlige og sociale kompetencer gennem særlig tilrettelagt undervisning.

Vi tilbyder afgangsprøver til de elever, som kan gennemføre dette. De elever som ikke aflægger afgangsprøver udarbejder i stedet et afgangsprojekt i form af en uddannelsesopgave. Elever som ikke aflægger afgangsprøver, får ved skoleårets afslutning et afgangsbevis, som beskriver elevens kompetencer og indeholder en udtalelse for uddannelsesopgaven. > Se folder om 10. klasse på Firkløverskolen her