Firkløverskolen søger lærere med interesse for specialområdet - ansøgningsfrist 1. juni 2018.

Firkløverskolen, Lejre Kommunes specialskole beliggende i Kirke Sonnerup, søger 3 dygtige og engagerede lærere. På Firkløverskolen underviser vi elever fra 0. til 10. klasse og tilbyder både FP 9 og FP 10. Vi har i indeværende skoleår 64 elever fordelt på 12 undervisningsgrupper. Læs hele stillingsopslaget her.

Firkløverskolen søger to engagerede og fagligt stærke pædagoger - ansøgningsfrist 1. juni 2018.

Vores ene nye kollega skal arbejde i afdeling B, hvor elevernes udfordringer primært koncentrerer sig om det socio-emotionelle område. Vores anden nye kollega skal arbejde i afdeling A, hvor der primært er elever, som er udfordret med ASF, ADHD o. lign. Læs hele stillingsopslaget her.

Du er altid velkommen til at søge uopfordret
Ansøgning vedlagt eksamensbevis, cv., kursusbeviser samt eventuelle anbefalinger mailes til [email protected]