Opslagstavlen

Kære forældre

I perioden fra d. 20. marts til d. 31. maj 2018 afvilker skolerne den nationale trivselsmåling 2018.

Alle skoler i Lejre Kommune bruger Undervisningsministeriets trivselsværktøj i forbindelse med gennemførsel og efterbehandling af den lovpligtige nationale trivselsmåling. Dette værktøj giver ikke mulighed for at behandle elevernes besvarelser på individniveau, og både gennemførelsen og efterbehandlingen opfylder således alle krav til datasikkerhed mv.

Der vil i 2018 undersøgelsen være mulighed for at vælge at besvare undersøgelsen på et papirspørgeskema - selvfølgelig helt anomymt. Hvis I ønsker, at jeres barn skal besvare undersøgelsen på papir, skal I henvende jer til skolens ledelse via mail. Lene Endahl [email protected] eller Tina Schaksen [email protected]

Vi har vedhæftet et brev til skolens forældre og elever fra Styrelsen for It og Læring, der giver en grundig information om den nationale trivselsmåling.

Tina Schaksen og Lene Endahl

Lene Endahl den 01-03-2018

Se nedenstående link til pjecen om 'Åben Anonym Rådgivning' i Lejre Kommune.
    Det er vigtigt, at alle kender tilbuddet og kan henvise relevante familier til det. Der linkes også til det på lejre.dk under Familiehustes side, samt på Firkløverskolens hjemmeside under samarbejdspartnere.

Tina Schaksen den 25-09-2017